Bedankt!

Met ons bisconcert eergisteren hebben we onze reeks van drie jubileumconcerten met succes afgerond. We kunnen nu volop zeggen dat we in ons 67e werkjaar zitten, en dat belooft nog een speciaal jaar te worden!

het BMO in de generale repetitie vlak voor het bisconcert op 27 maart 2022

Als je nog wat wilt nagenieten van de muziek die we hebben gebracht op het voorbije concert, kan dat uiteraard! Het merendeel van de muziek die we hebben gebracht, vind je namelijk terug op onze nieuwste CD, Aspri Mera. Alternatief kan je ook online luisteren, bijvoorbeeld via YouTube of Spotify

Enkele liedjes zaten al langer in ons repertoire, als je benieuwd bent, dagen we je met plezier uit om die terug te vinden op onze vroegere CD’s (fysiek, of digitaal via YouTube of Spotify). Veel plezier! 😉

Enorm bedankt aan alle toeschouwers en betrokkenen, en tot de volgende gelegenheid! 😊🎶