We zijn terug!

Omwille van het coronavirus kon je op onze website eerder al zien dat onze concerten werden geannuleerd. Ook onze repetities werden on hold gezet, en dat voor wel een half jaar lang! 

Die periode heeft echter lang genoeg geduurd, en we hebben een corona-proof manier gevonden om opnieuw te beginnen! We hebben een heel draaiboek opgesteld om veilig te kunnen repeteren, en na 189 dagen (jawel, u leest het goed, dat zijn 27 weken, 272.160 minuten, of meer dan 50% van 2020) hebben wij voor het eerst opnieuw gerepeteerd! 

Om voldoende afstand te bewaren, oefenen we tijdelijk in een grotere ruimte. Zoals je op de foto’s kan zien, zitten we op veilige afstand van mekaar. Van zodra we onze plek verlaten, zetten we een mondmasker op. Iedereen heeft materiaal en handen ontsmet bij binnen- en buitengaan. En onze dirigent? Die staat niet in een douchecabine, maar hij staat veilig achter 3 plastic wanden. 

Het was een speciale repetitie, en het deed zó veel deugd om mekaar terug te zien en om opnieuw samen te spelen… Het was absoluut voor herhaling vatbaar, en dat gaan we dan ook doen! 

Blijf gezond!