Corona — Concerten 2020

Omwille van de huidige corona-omstandigheden zijn wij genoodzaakt om ons programma voor de rest van 2020 aan te passen. 

  • Het concert op zondag 11 oktober 2020 in de Sint-Antoniuskerk te Brasschaat wordt geannuleerd. We verwijzen je door naar de organisator, vtbKultuur Brasschaat, om het verdere verloop op te volgen. 
  • Onze jubileumconcerten op zaterdag 11 en zondag 12 december in GC De Kadans te Wuustwezel, worden uitgesteld naar volgend jaar. De concerten volgend jaar worden ook georganiseerd door Curieus Wuustwezel. Indien je al kaarten had gekocht, krijg je binnenkort een mail met de mogelijkheid om je kaarten om te boeken naar volgend jaar, of om je kaarten terugbetaald te krijgen. 

Voor verdere vragen betreffende deze concerten verwijzen we je graag door naar de respectievelijke organisatoren. 

We vinden dit heel jammer, maar uiteraard gaat ieders gezondheid voor. We hopen er snel terug te zijn voor jullie, in tussentijd blijven wij natuurlijk wel online aanwezig! 

Blijf gezond !