Een mooi jaar in het vooruitzicht!

We hebben het jaar alvast fijn ingezet met ons Nieuwjaarsconcert. Van harte bedankt aan iedereen die erbij was! 

2020 wordt een speciaal jaar voor ons! We hebben al een aantal concerten die we aan u kunnen meedelen, het hoogtepunt daarvan vindt plaats in december! Wij organiseren dan onze jubileumconcerten, want het BMO bestaat dit jaar 65 jaar! We vieren dit graag samen met u in het weekend van 12 en 13 december, in de Kadans te Wuustwezel.

Vooraleer we zo ver zijn, werken we toe naar minstens twee andere concerten dit jaar: onze deelname aan het Euregionaal Mandolinefestival te Stein (NL) op 15 maart, en een concert in de Sint-Antoniuskerk te Brasschaat, op uitnodiging van VTB Kultuur Brasschaat op 11 oktober.

De concerten staan vanaf heden op onze website en Facebookpagina. Verdere informatie wordt toegevoegd van zodra die beschikbaar is.

Dat 2020 een prachtig jaar mag worden!

Links naar de concertpagina’s: