Vakantie!

Zoals je misschien al wist, is het BMO lang geleden ontstaan uit een schoolorkest.

(Wist je dit niet? Meer details over ons bestaan vind je hier)

Intussen zijn wij al lang geen schoolorkest meer, maar we hebben die roots wel nog sterk in ons DNA zitten. Na een prachtig seizoen waarop we mogen terugblikken, is daarom ook voor ons de zomervakantie aangebroken!

In september staan wij met plezier terug klaar om gekende en nieuwe stukken te spelen voor de volgende gelegenheid waarbij we jou mogen verwelkomen.

Heb je in de zomer nood aan een streepje muziek? Digitaal blijven wij uiteraard voor je beschikbaar! Zo kan je ons gratis beluisteren op bv. Spotify, en ook op andere media zijn we terug te vinden. Een overzicht van alle digitale kanalen vind je hier.

Geniet van de zomer, en graag tot in september!