Een voorsmaakje!

Telt u al af naar het komende concert? Wij ook!

Binnenkort is het zo ver!

(We konden het niet laten en hebben hieronder een klokje toegevoegd… )

Zonder veel te verklappen, willen we hierbij toch al een mini-tipje van de muzikale sluier oplichten. Onderstaande links bevatten fragmenten die u live – en uiteraard volledig – mag verwachten op ons concert. Spannend!

(Indien u ingelogd bent op Spotify, kan u ze nu al volledig horen. Indien niet: niet getreurd! 24 maart is niet veraf meer! )

Mocht u onze tickets gemist hebben, niet getreurd: u kan zich vrijblijvend registreren op onze wachtlijst door een mailtje te sturen naar concertenbmo@gmail.com . Afhankelijk van het aantal inschrijvingen daar, organiseren we een tweede concert. Hierbij krijgen geregistreerden voorrang krijgen op de ticketverkoop.