Afwisseling troef!

Zoals de naam van ons concert al doet vermoeden, komen we naar jullie met een gevarieerd programma. In dit programma maken we voor het eerst kennis met een nieuw lid van de familie Budts. Zij zijn al lange tijd met drie generaties vertegenwoordigd in mandola, mandoline en percussie, en nu hebben wij de eer om ook Laure te verwelkomen als zangeres en klarinettiste!

Wij kijken er alvast enorm naar uit, u hopelijk ook!

Mocht u helaas geen kaart bemachtigd hebben voor ons concert, dan nodigen we u graag uit om zich in te schrijven op onze wachtlijst. Dit kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar concertenbmo@gmail.com .

Mensen die op deze lijst staan hebben geen aankoopverplichting. Van zodra er voldoende personen zijn ingeschreven, organiseren wij een tweede concert. Degenen op de lijst, krijgen voorrang bij de ticketverkoop van het tweede concert.

Heeft u toch nog twijfels of zo’n concert iets voor u zou zijn? Neem gerust eens een kijkje op verschillende online media waar u ons kan beluisteren! Meer informatie over de media waarop we beschikbaar zijn, vindt u hier: