CD’s BMO beschikbaar op jouw favoriete digitale media

Net als andere muzikanten en groepen die hier al langer mee bezig zijn, heeft het BMO zich sinds 2016 voorzichtig gewaagd aan het digitaal verdelen van onze muziek. Sinds 2017 zijn al onze cd’s online beschikbaar – zowel via download, als via streaming (afspelen zonder de muziek op je computer te bewaren).

Je kan onze muziek online terugvinden: op Spotify, Amazon, iTunes, YouTube Music (de opvolger van Google Play Music), en Deezer. Neem gerust eens een kijkje! Zelfs indien je de muziek gratis beluistert (er zijn gratis en betalende accounts), steun je er ons toch nog mee.

Waarom wij digitaal zijn gegaan met onze muziek, vraag je je misschien af? Het kan eenvoudiger zijn voor jou als luisteraar en fan. Digitaal is het immers makkelijker om ons van eender waar te beluisteren: in de wagen, de trein, bij je thuis, of op vakantie – wereldwijd!

 

Hieronder zie je alvast enkele van de meest gebruikte kanalen (maar we zijn ook beschikbaar op enkele andere minder bekende media).

Alvast veel luisterplezier!

 

https://www.amazon.com/s/ref=ntt_srch_drd_B06XWRFJ2S?ie=UTF8&field-keywords=Brasschaats%20Mandoline%20Orkest&index=digital-music&search-type=ss

(NB: je kan ook naar Amazon.de, of een andere versie van Amazon.)

https://itunes.apple.com/us/artist/brasschaats-mandoline-orkest/1219496045

https://www.deezer.com/us/artist/9626218

 

logo YouTube Music

https://music.youtube.com/channel/UCJCtXgC23iz3UQt1w9Sj1zQ