Premieres en klassiekers: een eerste impressie

Ons concert van gisteren wist duidelijk het publiek te beroeren. De mooie afwisseling in het programma met veel nieuw repertoire lokte veel positieve reacties uit. Wij zijn alvast erg trots op ons prestatie om op korte tijd heel wat stukken in te studeren. Zowel de stukken met Michel Verkempinck als solist (Concertino van Carulli & Concerto in D van Vivaldi), Persephone van Bart Verstraeten als het Quartetto van Giuseppe Totti zijn immers op vrij korte tijd klaargestoomd voor dit concert. De lovende woorden van de aanwezigen koesteren we, dit geeft ons energie!

Er werden wat foto’s genomen en er zijn ook audio- en wat video-opnames van het concert. We zijn nog volop bezig na te genieten, maar als we even tijd hebben om dit alles te verwerken zullen kijken wat we kunnen delen.